Brug tiden på dine kunder

VI KLARER RESTEN !!

Alle udstillingstrailere fra D S Promotion har en meget høj komfort – det er nemlig afgørende for en succesfuld afvikling af dit roadshow. Eksempelvis er isoleringen i top, hvilket sikrer dig en konstant og behagelig temperatur i rummet, lige fra morgenstunden, uanset årstid.

Har du nogle særlige behov i forbindelse med dit roadshow, hjælper vi gerne med alt lige fra turplanlægning af turnéen, til at servere kaffe for dine kunder undervejs.
Vi kan også bistå dig med at dekorere udstillingstraileren. Vi står for opmåling og print, og du får en professionelt udformet dekoration til en konkurrencedygtig pris.

Den tilknyttede chauffør til dit roadshow, vil sørge for daglig rengøring af traileren så alt fremstår rent og pænt. Har du behov for ekstra bemanding i forbindelse med roadshowet, har vi en stabil stab af  personale, der står til rådighed for dig.

MED ANDRE ORD, KAN DU MED  D S PROMOTION VÆRE SALGSKLAR HVER MORGEN, HELT UDEN STRESS. DU KONCENTRERER DIG OM DINE KUNDER – VI KLARER RESTEN !!

Mulighederne er mange, kontakt os for at få mere information og priser »

 

Unit 55

Læs mere

Unit 65T

Læs mere

Unit 70

Læs mere